Ga verder naar de inhoud
mrt 28 / Slager Beert

Slow Cooking BBQ Beef Rib

Meer lekkers voor op de barbecue

In navolging van het eerdere bericht inzake BBQ XL – met het daarbij horende barbecue-overzicht grote stukken vlees – heeft Slager Beert opnieuw een variant voor de echte barbecue liefhebber; namelijk Slow Cooking BBQ Beef Rib.

Beef Rib

Geduldig naar een malser en sappiger eindresultaat

Misschien kent u de term ‘slow cooking’ al wel van het langzaam verder garen van vlees in een oven. Door het gekozen vlees namelijk direct na het dichtschroeien vanuit de braadpan in een oven te plaatsen – en daarbij rekening te houden de dikte en de kerntemperatuur – wordt het verlies van vleesvocht en smaak tot een minimum beperkt.

Slow Cooking BBQSlow Cooking BBQ: de ultieme gaartechniek

Hetzelfde kan echter ook met behulp van de barbecue. Wees geduldig en laat het vlees op een constante lagere temperatuur verder garen om zo een fantastisch sappig en mals eindresultaat te bereiken.

Meer weten of benieuwd naar andere BBQ-variatie-TIPS?

Vraag er naar in onze winkel en Slager Beert vertelt u er graag alles over.